Izpisne storitve in pošiljanje

TISK IN POŠILJANJE

V podjetju EPPS uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo vodilnih svetovnih proizvajalcev opreme za vse vrste tiska in kuvertiranja. Proizvodnji proces je v celoti avtomatiziran in informacijsko povezljiv, kar omogoča najvišjo stopnjo kakovosti, zanesljivosti in varnosti.

Uporabnikom naših storitev sta kakovost in zanesljivost zagotovljeni z nadzorovanim in varovanim območjem proizvodnje, saj v EPPS izpolnjujemo zahteve mednarodnih certifikatov ISO 27001 – Sistem vodenja varovanja informacij in ISO 9001 – Sistem vodenja kakovosti ter ISO 14001 – Sistem upravljanja okolja, s čimer je zagotovljena najvišja stopnja varnosti in zasebnosti vhodnih in izhodnih podatkov.

Izpisna centra v Ljubljani in Zagrebu sta med seboj neodvisna, vendar uporabljata enako tehnologijo HW–SW in enak poslovni proces, neposredna medsebojna povezava pa omogoča takojšnje zrcaljenje in tako imenovani »disaster recovery« z minimalnim RTO (Recovery Time Objective).

S centraliziranimi izpisnimi storitvami poenostavljamo in personaliziramo vašo komunikacijo s strankami in z masovnim izpisom variabilnih podatkov poskrbimo, da pomembni podatki pravočasno dosežejo naslovnike. Z uporabnikom prijaznimi in tehnološko dovršenimi rešitvami vam zagotavljamo prihranek časa in denarja. Visoka zmogljivost izpisov omogoča hitro dobavo še tako zahtevnih in kompleksnih pošiljk, direktne pošte in drugih vsebin.

Sodobna tehnologija nam omogoča natančno spajanje različnih dokumentov in tisk različnih črtnih in QR kod. Omogočamo torej popolno personalizacijo. Ker dokumenti predstavljajo vaše podjetje in so pomembna komunikacija s strankami, izgled prilagodimo vašim željam in potrebam.

 • Dinamični dokument – variabilni tisk dokumentov (masovni izpis variabilnih podatkov)
 • Svetovanje in celostna priprava dokumentov za tisk na področju oblikovanja, izgleda in vsebine podatkov – pametni račun z dodano vrednostjo za naročnike in končne uporabnike
 • Elektronski prevzem podatkov za masovni variabilni izpis (IBM Sterlin Connect:Direct, SFTP, PGP …)
 • Informacijska obdelava in predpriprava vhodnih podatkov s segmentacijo in povezljivostjo (XML, CSV, TXT, PDF …)
 • Nabava vseh vrst repromateriala (papir, kuverte, obrazci…)
 • Variabilni izpis naslovljenih in nenaslovljenih masovnih dokumentov (črno-beli, barvni, eno ali dvostranski, personalizirani, izdelava in tisk različnih marketinških dokumentov – selektivne in segmentirane informativne in marketinške vsebine glede na poljubne kriterije (direktni marketing) ter cross selling, izpis internih vsebin in promocijskih gradiv)
 • Selektivno vlaganje promocijskega materiala in kuvertiranje
 • Oddaja pošiljk v prenos preko logističnega centra Pošte Slovenije do prve pošte v državi oziroma do poljubne lokacije.
 • Priprava in tisk računov, bančnih in drugih izpiskov
 • Priprava direktnih pošiljk s poljubnimi prilogami – promocijske vsebine
 • Izpis računov ter UPN obrazcev, pisem po ZUP, priporočenih pisem ter pisem s povratnico
 • Zavarovalne police
 • PIN kode
 • Loterijske srečke
 • KUVERTIRANJE
  Papir ostaja prilagodljiv in prijazen medij.
  Avtomatsko kuvertiranje oziroma vstavljanje enega ali več A4 dokumentov v kuverte različnih dimenzij.
  Kuvertiranje marketinškega materiala v kuverte različnih dimenzij.
  Možnost selektivnega vstavljanja različnih dokumentov, prilog in marketinških materialov.
  Avtomatsko spremljanje in nadzor z identifikacijo posameznega uporabnika in pošiljke.
  B2B portal za on-line spremljanje aktivnosti.
 • Kuverte (amerikanke, C5, C4 …) ali enolistne zgibanke.
 • Možnost prilog v kuvertah (do 10 dodatnih listov).
 • Kakovosten papir in izpis na vrhunskih tiskalnikih.
 • Barvni, črno-beli, enostranski ali obojestranski izpisi.
 • Možnost velikih naklad ter hitra in prilagodljiva izvedba naročil.
enostavno-printanje

NAJSODOBNEJŠA TEHNOLOGIJA IN VISOKA ZMOGLJIVOST

Pričakovanja in zahteve partnerjev EPPS izpolnjuje z najsodobnejšo lasersko tiskalno tehnologijo izpisovanja na neskončni papir in profesionalno usposobljenimi sodelavci.

Izpisna centra v Ljubljani in Zagrebu na več kot 3.500 m2 proizvodnih površin s tehnološko naprednimi stroji vsako uro omogočata 250.000 A4 barvnih ali črno belih izpisov, 58.000 A4 zgibanj in 117.000 kuvertiranj z natančnim spajanjem različnih dokumentov in tiskom različnih črtnih in QR kod ter poljubnim izgledom. Izpisi so lahko na pred-tiskanih ali bianko obrazcih. Za barvno tiskanje spremenljivih podatkov uporabljamo tudi večbarvni tiskalnik, s katerim natisnemo 100.000 dvostranskih barvnih A4 obrazcev na uro, zaradi tiska na neskončen papir pa omogočamo veliko izbiro različnih formatov.

IZPISNI CENTER V LJUBLJANI
Na 2.600 m2 proizvodnih površin z najsodobnejšimi stroji natisnemo 184.000 črno-belih ali barvnih A4 strani, 58.000 A4 zgibanj in 95.000 kuvertiranj na uro.

IZPISNI CENTER V ZAGREBU
Na več kot 900 m2 proizvodnih površin z najsodobnejšo opremo natisnemo 75.000 črno-belih ali barvnih A4 strani in 22.000 kuvertiranj na uro.

EPPS omogoča visoke naklade, kakovostne izpise in hitro ter fleksibilno cenovno ugodno izvedbo vaših naročil, prilagojenost potrebam partnerjev pa omogoča tako manjša naročila od 100 pa do velikih naročil preko 1.000.000 pošiljk mesečno.

Poenostavite poslovanje z našimi storitvami.